DK
NO
SE
EN
Log ind
Kom i gang
Produkter
Kunder
Om os
Blog
Support
Produkter
HACCP
Digital Egenkontrol
Automatisk Temperaturmåling
Rengøringsplan
Bæredygtighed
Mål Madspild
Økologi Regnskab
Viden
Online Kurser
Fødevarekonsulent
Andet
Ernæringsberegner og mærkning
Audit Plan
Multi Kitchen
Arbejdspladsvurdering
Kunder
Om os
Blog
Support
DK
NO
SE
EN
Log ind
Kom i gang
Hjem
DK
NO
SE
EN
Log ind
Kom i gang
HACCP
Digital Egenkontrol
Automatisk Temperaturmåling
Rengøringsplan
Bæredygtighed
Mål Madspild
Økologi Regnskab
Viden
Online Kurser
Fødevarekonsulent
Andet
Ernæringsberegner og mærkning
Audit Plan
Multi Kitchen
Arbejdspladsvurdering
Forside
·
Blog
·
Side 2
Blog
Alle
Fødevaresikkerhed
Madspild
Nyheder
Madspild
28.09.21
Madspild på efterskoler koster godt 20.000 kr. om året
Fødevaresikkerhed
14.09.21
Derfor skal du udføre egenkontrol digitalt
Fødevaresikkerhed
02.07.21
5 grillråd du skal kende, hvis du griller udendørs på din restaurant
Fødevaresikkerhed
16.06.21
Giv dine frosne bær et opkog
Madspild
20.05.21
Vi har en holdning til madspild!
Madspild
04.05.21
Scandlines sejler på den grønne bølge – nu skal madspildet halveres!
Madspild
08.04.21
Målinger hjælper høj- og efterskoler til at nedbringe madspild
Fødevaresikkerhed
25.03.21
Sådan sætter du din digitale egenkontrol på pause
←
1
2
3
4
5
→